فراخ مشويه بتتبيلة البنجر
مقدمه من هبه متولى
مدة التحضير 20 دقيقه
مدة الطهى 45 دقيقه
المقادير :
******
نصف كوب من عصير البنجر
بصله كبيره مبشوره
2 ثمرة طماطم مبشور
فلفل حار وفلفل رومى مبشور او مقطع ناعم
فرخه مقطعه أجزاء
ملح وفلفل اسود
زعتر وروز مارى وجنزبيل وتوابل مشكله
وربع كوب زيت
الطريقه :
*******
هنخلط كل المكونات مع بعد
ونتبل بيها الفراخ ويفضل عمل فتحات صغيره فى الفراخ
وتتبل الفراخ ونحاول نت بل مابين الجلد وتترك فى التتبيله لمدة أربع سعات على الأقل ويوفضل قبلها بليله
ثم يتم شو بها على الشوايه سواء فى الفرن او الجريل او الفحم ( انا شوتها جريل )
وتقدم بألف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمه من هبه متولى
مدة التحضير 20 دقيقه
مدة الطهى 45 دقيقه
المقادير :
******
نصف كوب من عصير البنجر
بصله كبيره مبشوره
2 ثمرة طماطم مبشور
فلفل حار وفلفل رومى مبشور او مقطع ناعم
فرخه مقطعه أجزاء
ملح وفلفل اسود
زعتر وروز مارى وجنزبيل وتوابل مشكله
وربع كوب زيت
الطريقه :
*******
هنخلط كل المكونات مع بعد
ونتبل بيها الفراخ ويفضل عمل فتحات صغيره فى الفراخ
وتتبل الفراخ ونحاول نت بل مابين الجلد وتترك فى التتبيله لمدة أربع سعات على الأقل ويوفضل قبلها بليله
ثم يتم شو بها على الشوايه سواء فى الفرن او الجريل او الفحم ( انا شوتها جريل )
وتقدم بألف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق