الجمعة، 29 ديسمبر 2017

فراخ مشوية بتتبلة البنجر مقدم من الشيف المتميزة هبة متولى _موقع واذاعة اخبار العرب

فراخ مشويه بتتبيلة البنجر
مقدمه من هبه متولى
مدة التحضير 20 دقيقه
مدة الطهى 45 دقيقه
المقادير :
******
نصف كوب من عصير البنجر
بصله كبيره مبشوره
2 ثمرة طماطم مبشور
فلفل حار وفلفل رومى مبشور او مقطع ناعم
فرخه مقطعه أجزاء
ملح وفلفل اسود
زعتر وروز مارى وجنزبيل وتوابل مشكله
وربع كوب زيت
الطريقه :
*******
هنخلط كل المكونات مع بعد
ونتبل بيها الفراخ ويفضل عمل فتحات صغيره فى الفراخ
وتتبل الفراخ ونحاول نت بل مابين الجلد وتترك فى التتبيله لمدة أربع سعات على الأقل ويوفضل قبلها بليله
ثم يتم شو بها على الشوايه سواء فى الفرن او الجريل او الفحم ( انا شوتها جريل )
وتقدم بألف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق