▼
الأحد، 4 فبراير 2018
مبطن من المطبخ الليبي مقدمه من الشيف امل علي -موقع واذاعة اخبار العرب
مبطن(من المطبخ الليبي)
مقدمة من :امل علي
المقادير
1/2كيلو لحم مفروم
,4 بصل اخضر متوسطين الحجم مفرومين,
بصلة متوسطةً الحجم مفروم,
1ملعقة كبيرة بقسماط,
1/2 ملعقة كبيرة سمن,
ملعقة كبيرة طماطم معجون,ملعقة صغيرة(ملح,كركم,فلفل احمر),
1/2ملعقة صغيرة ممسوحة قرفة,
فصين ثوم كبارمفرومين
,كوب بقدونس مفروم,
بيضةً كبيرة الحجم
الطريقة
نخلط المكونات مع بعض كويس ونكون مهجزين بطاطس متقطعة شرائح بسمك متوسط(مش تخينة عشان تستوي)
ناخذ شريحة بطاطس ونحط عليها جزءً من خليط اللحم ونحط عليه شريحة بطاطس ثانية ونكركبها في الدقيق من جهة اللحمة بس وبعدين بيض(عليه رشة كركم ورشة قرفة)وبعدين في البقسماط ونقليه في زيت غزير وع نار متوسطة في الاول وبعدين نهدي
لحد مايستوي
ننشفه من الزيت ع مناديل ورقية وتاكلوه بالف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق