مده التحضير 10 دقايق
مده الطهي 20 دقيقه
المقادير
1/2 كيلو صدور فراخ
كوب بقسماط مطحون
2 ملعقة كبيرة زبدة
2 كوب جبنة شيدر مبشوره
نصف كوب حليب
ملح وفلفل اسود
الطريقه
نتبل الفراخ بالملح والفلفل نغمسها بالحليب ثم الجبنة الشيدر ثم البقسماط
ثم ندهن صينيه بالزبده ثم نضع فيها قطع الفراخ ونرش عليها جبنه شيدر او موتزريل ثم نضعها في الفرن لمده تلت ساعه او حتي يتم النضج ويحمر الوجه ونرش عليها بقدونس مفروم وتقدم بالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق