وصفه : ارز بسمتي بالزبيب والقرفه مقدمه من : هند
ابو السعود
مده التحضير : ١٠ دقايق
مده الطهي : ٣٠ دقيقه
المقادير:
كوب ارز
بسمتي مغسول ومنقوع ف الماء لمده ساعه كوب وربع مرقه معلقه قرفه معلقه ملح معلقه
كركم ربع كوب زبيب بصله وسط مفرومه معلقه حبهان مطحون معلقه زيت ذره عود قرفه
للتزيين الطريقه نسخن الزيت ع النار ونضيف اليه البصله المفرومه مضاف اليها الملح
والقرفه والحبهان مع التقليب المستمر ثم نضيف الزبيب مع الاستمرار ف التقليب ونضيف
الارز مع الاستمرار ف التقليب ونضيف المرقه مع الكركم ونتركه حتي ينضج وف طبق
التقديم نقدمه بالف هنا وصحه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق