الجمعة، 20 أكتوبر 2017

طريقه عمل (كوسه بالبشاميل) مع الشيف دينا طارق !



اسم الوصفه # 
 
وقت التحضير 30دقيقه 
مده الطهي 30 دقيقه 
مقدمه من : دينا طارق
المقادير :
نص كيلو كوسه 
ربع كيلو لحم مفروم
3
بصلات
نص كيلو لبن 
4
معالق دقيق 
2
بيضه 
جبنه موتزاريلا
زبده او سمنه

3
معالق زبده او سمنه ونضيف عليهم الدقيق ونشوحه وننزل عليه باللبن البارد ونقلب بالمضرب اليدوي كويس لحد مايتقل ويغلي ونطفي عليه النار ونسيبه يبرد كويس واما يبرد اضيف عليه البيض والملح والفلفل 
 
اللحم المفروم وعليه البصل المبشور وملح وفلفل وبهارات ومعلقه سمنه او زبده ونسويه 

نقشر الكوسه بالمقوار من بره ونقطعها طرنشات ونشوحها ف 4معالق زبده او سمنه ع نار وسط حوالي 10 دقايق او اقل لحد ماتدبل
وبعدين نجيب قارب بيركس ونبطنه بسمنه ودقيق 
وبعدها طبقه من البشاميل وبعدها طبقه اللحمه المعصجه وبعدها طبقه الكوسه ونضيف باقي البشاميل وع الوش نضيف طبقه من الجبنه الموتزاريلا وممكن لا حسب الرغبه 
وع الفرن لمده من 20 ل 30 دقيقه مع متابعتها ف الفرن 
اول الجناب لونها يغير للون الاحمر نفتح الشوايه تاخد لون من فوق والجبنه تسيح 
وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق