الثلاثاء، 24 أكتوبر 2017

بسكويت الشاى مقدمة من الشيف ايمان شلبى


بسكوت خفيف وهاش للشاي
مقدم من ايمان شلبى
مده التحضير 15 دقيقه
حراره 180 لمده 20 دقيقه
المكونات
2كوب دقيق - 2 بيضه - كوب الاربع سكر بودر - نصف كوب زيت -نص كوب نشاء  -نصف كوب زيت نصف معلقه صغيره بيكنج بودر فانليا زره ملح
لطعم الشيكولاته نزبل 2 معلقه دقيق نضيف مكنهم 2 معلقه كاكاو
الطريقه
نضغ الزيت مع السكر يخفق جيدااا حتي يدوب السكر ثم نضع البيض والفانليا ونكمل خفق ثم يوضع علي الدقيق مع البيكنج بودر والملح ونعجن عجينه بتلزق نعجن لحد متلم وتوضع في الثلاجه لمده نصف ساعه تفرد مابين كيس بسمك 3 ملي وتقطع بلقطعات او بكوب وتخرم بلشوكه وترص في صنيه مدهونه زيت او ورق زيده في فرن ساخن مسبقا وبلهنا
مديرة المطبخ أناهد هشام /مروة جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق