الاثنين، 27 نوفمبر 2017

بانية من صدور الرومى مقدمة من الشيف المبدعة هبة متولى_موقع اخبار العرب

بانيه من صدور الرومى
مقدم من هبه متولى
مدة التحضير 30 دقيقه
مدة الطهى 30 دقيقه او على حسب الكميه
المقادير
هنجيب صدر الرومى ونخليها من العظام بتاعتها ونبتدى نقطعها شرائح رفيعه رقيقه يعنى زى البانيه بالظبط مش هتعرفى اديها للجزار بتاع الفراخ يقطعهالك
ونغسلها كويس جدا بالملح والليمون والخل
وبعدين نجهز التتبيله
هتتبل ب بصله مفرومه ناعم وفلفل حراق وطماطم مبشوره وجوز الطيب وتوابل مشكله او كارى و بدرة ثوم وجنزبيل وزعتر وروز مارى وطبعا الفلفل الاسود والملح وكوب زبادى وعصرة ليمون ومعلقه خل صغيره
كل ده يطخلط كويس جدا وبعدين نتبل فيه البانيه الرومى ونسيبه فى الثلاجه لتانى يوم لو مستعجله عليه يبقه بتبل 4ساعات
وبعدين نجيب بيض وبقصمات ناعم
ونتبله بيهم ونقليه فى زيت غزير
ويقدم بالف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق