اسم الوصفه ارزبسمتى مدخن بصدور الفراخ
مقدم من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير 10 دقائق
وقت الطهى 30 دقيقه
المقادير
2كوب ارز بسمتى
4اكواب شوربه او مياه
فلفل وكركم كارى
وبصله كبيرة مكعبات
ولومى وقرفه وزنجبيل
ورشه زعفران وملح
قطعه زبده
الطريقه
فى اناء على الناراضيف 4 اكواب الشوربه واليصله وصدور الفراخ والتوابل واللومى يغلو غلوتين اضيف الارز المغسول جيدا وقلبه واسيبه لما يتشرب اوطى النار ولما يستوى اضيف الفحمه وقطعه زبده على الوش وبالف هنا وشفا
مديره قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدم من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير 10 دقائق
وقت الطهى 30 دقيقه
المقادير
2كوب ارز بسمتى
4اكواب شوربه او مياه
فلفل وكركم كارى
وبصله كبيرة مكعبات
ولومى وقرفه وزنجبيل
ورشه زعفران وملح
قطعه زبده
الطريقه
فى اناء على الناراضيف 4 اكواب الشوربه واليصله وصدور الفراخ والتوابل واللومى يغلو غلوتين اضيف الارز المغسول جيدا وقلبه واسيبه لما يتشرب اوطى النار ولما يستوى اضيف الفحمه وقطعه زبده على الوش وبالف هنا وشفا
مديره قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق