مسقعه لايت في الفرن
مقدمه من // مني عوض
مدة التحضير // نصف ساعه
مدة الطياب // نصف ساعه
المقادير //
كيلوا باذنجان رومي
- نصف فلفل رومي
- نصف لحمه مفرومه
- صوص الباشاميل
الطريقه //
يقشر الباذنجان ثم يقطع حلقات ويوضع في صينيه مدهونه بمسحه من الزيت وكمان يدهن وجهه بمسحه من الزيت ويوضع في الرف الاسفل علي ١٨٠ مع التقليب علي الوجهين حتي ينضج.
ثم تجهزي صوص الباشاميل واحلي حاجه انه يتعمل بالزبده وكريمة اللبن
تقطعي بصله مربعات صغيره وتشوحيها ثم تنزلي باللحمه المفرومه وتحطي بهاراتك الحلوه وقليل من الشطه وعند نصف طيابها نضع الفلفل الرومي المقطع صغير وتظبطي ملحها وياريت تصفي اي دهون منها قبل ان توضع علي الباذنجان .
تحضير الصينيه نمسح اولا الصينيه بمعلقه كبيره من الباشاميل ثم نقسم الباذنجان ونرص نصفه في الصينيه ثم نضع اللحمه المفرومه بالفلفل ثم راقة الباذنجان الاخير ثم صوص الباشاميل .
تدخليه الفرن علي درجة حرارة ١٨٠ تحت وعند مشارف الطياب توضع الموزاريلا او الجبنه الرومي المبشوره وبعدين تولعي شوايه حتي يحمر الوجه وبالهنا وشفا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمه من // مني عوض
مدة التحضير // نصف ساعه
مدة الطياب // نصف ساعه
المقادير //
كيلوا باذنجان رومي
- نصف فلفل رومي
- نصف لحمه مفرومه
- صوص الباشاميل
الطريقه //
يقشر الباذنجان ثم يقطع حلقات ويوضع في صينيه مدهونه بمسحه من الزيت وكمان يدهن وجهه بمسحه من الزيت ويوضع في الرف الاسفل علي ١٨٠ مع التقليب علي الوجهين حتي ينضج.
ثم تجهزي صوص الباشاميل واحلي حاجه انه يتعمل بالزبده وكريمة اللبن
تقطعي بصله مربعات صغيره وتشوحيها ثم تنزلي باللحمه المفرومه وتحطي بهاراتك الحلوه وقليل من الشطه وعند نصف طيابها نضع الفلفل الرومي المقطع صغير وتظبطي ملحها وياريت تصفي اي دهون منها قبل ان توضع علي الباذنجان .
تحضير الصينيه نمسح اولا الصينيه بمعلقه كبيره من الباشاميل ثم نقسم الباذنجان ونرص نصفه في الصينيه ثم نضع اللحمه المفرومه بالفلفل ثم راقة الباذنجان الاخير ثم صوص الباشاميل .
تدخليه الفرن علي درجة حرارة ١٨٠ تحت وعند مشارف الطياب توضع الموزاريلا او الجبنه الرومي المبشوره وبعدين تولعي شوايه حتي يحمر الوجه وبالهنا وشفا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق