السبت، 30 ديسمبر 2017

النواعم مقدمه من الشيف امانى حسين -مةقع واذاعه اخبار العرب

النواعم مقدمه من امانى حسين المقادير .. ربع كيلو دقيق سميد . ١٥٠ جرام دقيق . ١٥٠ جرام سكر بودرة . معلقه بيكنج بودر . معلقه فانليا . كوب ونصف شربات . ٣ بيضات . ٣ معلقه لبن . كوب سمنه . ٢ معلقه جوز هند ولدهان الوجه صفار بيضه ورشه فانليا الطريقه .... توضع فى المضرب الدقيق والسميد والسكر والجوزهند والبودر والسمنه ويخلط لمدة ١٠ دقايق ليصبح مثل رمل البحر او فتاته ثم ينزل بالبيض والفانليا واللبن ويلم بالاصابع ويوضع فى صنيه مدهونه سمنه ويفرد ويدهن الوجه صفار البيضه ورشه الفانليا وفارماسيل حسب الرغبه ويدخل الفرن على درجه ١٨٠ لمدة ٢٥ دقيقه لتاخذ لون ذهبى وتقطع وتقدم وبالهنا والشفا مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق