عرق رستو
مقدم من هبه متولى
مدة التحضير 30 دقيقه
مدة التحضير 90 دقيقه
المقادير :
*******
عرق رستو وممكن تحبيه من عند الجزار وتخليه هو اليقفلهولك بالخيط
ثوم
ملح وفلفل اسود
زيت
مكعب مرقه
وإذا حبيبيتى تضيفى اى إضافات أخرى
من التوابل حسب رغبتك
ورقة زبده وورقة المونيوم
بوكيه جارنيه عباره عن
بصل وفلفل
وطماطم شرائح
وكرفس إذا وجد
الطريقه :
*******
1 - نجهز صنيه ونضع فيها ورقة الألومنيوم الاول ثم ورقة الزبدة وتشغل الفرن على درجة حراره220 او 240
2 - نتبل عرق الرستو بالملح والفلفل الأسود ونعمل فتاحات ونضع الثوم
3 - نشوح عرق الرستو كويس جدا بالزيت من جميع الجهات
وضع البوكه جارنيه ومكعب المرقه فى الصنيه الجهزتيها
4 - ثم وضع عرق الرستو عليه ثم غلق ورق الزبده اولا ثم نغلق ورقة الالمونيوم وتغطى الصنيه بورقة المونيوم اخرى بحيث ان البخار ميطلعش منها
5 - لحظى ان احنا مضفناش اى سوائل نهائى ثم توضع فى الفرن السخناه الاول وتوضع على الصاجه فى الأسفل لمدة ربع ساعه ثم ترفع على الرف حتى تمام الندج وإذا لقينا فيها سوائل كتير ب ماتستوى افتخر الورق وخلينا فى الفرن شويه لحد لما الماء ينشق وتوضع تحت الشوايه به تتشمع
ملحوظه لو تقديمه بارد يبقه هنسويه لمدة ساعه واحده فقط ويقطع باردا شرائح رائعه مثل الينسون
هي تقدم سخن يبقه سببه ياخد راحته فى السواء ويقطع بعد مات هدى شويه
ويقدم بألف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدم من هبه متولى
مدة التحضير 30 دقيقه
مدة التحضير 90 دقيقه
المقادير :
*******
عرق رستو وممكن تحبيه من عند الجزار وتخليه هو اليقفلهولك بالخيط
ثوم
ملح وفلفل اسود
زيت
مكعب مرقه
وإذا حبيبيتى تضيفى اى إضافات أخرى
من التوابل حسب رغبتك
ورقة زبده وورقة المونيوم
بوكيه جارنيه عباره عن
بصل وفلفل
وطماطم شرائح
وكرفس إذا وجد
الطريقه :
*******
1 - نجهز صنيه ونضع فيها ورقة الألومنيوم الاول ثم ورقة الزبدة وتشغل الفرن على درجة حراره220 او 240
2 - نتبل عرق الرستو بالملح والفلفل الأسود ونعمل فتاحات ونضع الثوم
3 - نشوح عرق الرستو كويس جدا بالزيت من جميع الجهات
وضع البوكه جارنيه ومكعب المرقه فى الصنيه الجهزتيها
4 - ثم وضع عرق الرستو عليه ثم غلق ورق الزبده اولا ثم نغلق ورقة الالمونيوم وتغطى الصنيه بورقة المونيوم اخرى بحيث ان البخار ميطلعش منها
5 - لحظى ان احنا مضفناش اى سوائل نهائى ثم توضع فى الفرن السخناه الاول وتوضع على الصاجه فى الأسفل لمدة ربع ساعه ثم ترفع على الرف حتى تمام الندج وإذا لقينا فيها سوائل كتير ب ماتستوى افتخر الورق وخلينا فى الفرن شويه لحد لما الماء ينشق وتوضع تحت الشوايه به تتشمع
ملحوظه لو تقديمه بارد يبقه هنسويه لمدة ساعه واحده فقط ويقطع باردا شرائح رائعه مثل الينسون
هي تقدم سخن يبقه سببه ياخد راحته فى السواء ويقطع بعد مات هدى شويه
ويقدم بألف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق