الجمعة، 29 ديسمبر 2017

عجة الخضار مقدممن الشيف جيجى فاروق _موقع واذاعة اخبار العرب

عجه خضار
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير ربع ساعه
وقت التحمير ربع ساعه
المكونات
كوب كوسه مبشوره
كوب بطاطس مبشوره
كوب جزر مبشور
كسبره خضراء مفرومه
3 بيضه
3 ملعقه دقيق
ملعقه بكينج بودر
ملح
فلفل
كمون
كسبره ناشفه
شطه حسب الرغبه
زيت للقلي
الطريقه
نبشر الخضار بشر رفيع ثم نرش عليه الدقيق كي يمتص الماء ثم نضع التوابل علي البيض ونضربهم جيدا ثم نضيفهم الي الخضار ونقلبهم جيدا ثم نسخن الزيت وبالملعقه نعمل قرص
ونقليها في الزيت ولانقلبها غير لما نتأكد انها تم تحمرها ثم نقلبها علي الوجه التاني وتخرج علي مناديل مطبخ ثم تقدم بالهنا
مديره قسم المطبخ أ / ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق