بوريك
مقدمه من نرمين الشرقاوي
مده التحضير 10 دقائق
مده التخمير 60 دقيقة
مده التسويه 20 دقيقه
المقادير .....
نصف كيلو دقيق
ربع كوب زيت
1ملعقه سكر
1ملعقه كبيره خميره
1بيضه
رشه ملح
3 ملاعق لبن بودر
جنبه فيتا الحشو
سمسم للوجه حبه بركه
ماء للعجن
الطريقه
نضيف الدقيق واللبن البودر والسكر والخميره ورشه الملح وبعدين الزيت والبيضه ونضيف ماء للعجن لحد ما تتكون عجينه ملساء نغطيها تختمر بعد ما تختمر نفردها ونقطعها ع شكل دواير ونحط الحشو الجبنه ونقفلها بالشوكه وندهن الصنيه نحط البوريك وندهن الوجه بيضه ورشه سمسم وحبه البركه ونتركه 15 دقيقه كمان يختمر ويدخل الفرن الرف الوسطاني لحد ما يستوي
بالهنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق