الجمعة، 8 ديسمبر 2017

جمبرى فى الفرن مقدمة من الشيف المبدعة منى عوض _موقع واذاعة اخبار العرب

جمبري في الفرن
مقدمه من // مني عوض
مدة التحضير // نصف ساعه
مدة الطهي// نصف ساعه
 المكونات //                    
 كيلوا جمبري
 - بصله مبشوره
 ثوم مهروس
  نصف معلقه صغيره بابريكا
 معلقه صغيره مسترده
 شطه حسب الرغبه
  خل + ليمون
 ملح
معلقه صغيره نعناع ناشف
معلقه صغيره مليانه كمون
 طمطمايه شرائح
 بصله شرائح
 فلفله رومي شرائح
  جزره مبشوره
  معلقه كبيره زيت
 ثلث كوب ماء .  
الطريقه //
نحضر الصينيه المعده للتطييب ونضع فيها ورقه من الفويل ثم نضع الجمبري وعليه كل المكونات ونغلق ورقة الفويل جيدا ونضعه في الفرن تحت علي درجة حراره ١٨٠ وفي نصف مدة الطياب من الممكن أن نكشف غطاء الفويل لتظبيط التحديق وبالف هنا وشفا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق