جاتو شاتو
مقدمة من:مي مسعد
المقادير :
1/2 كوب لبن
1/2كوب كاكاو
كوب سكر
كوب دقيق
2 بيضة
رشة فانيليا
رشة ملح
2ملعقة صغيرة بيكنج بودر
كوب زيت
مدة الطهو:15 دقيقه
درجة الحرارة :180د
طريقة التحضير:نضع في الخلاط اللبن والسكر ونضربهم كويس جدا لحد مايذوب السكر ثم نضع الزيت والفانيليا ورشه الملح ونضربهم تاني ثم الكاكاو ونضربهم كويس ثم
كوب من الخليط ونتركه على جنب التغطيه
وباقي الخليط نضع عليه البيض ونضرب ثم الدقيق والبيكنج بودر ونضربهم مع بعض ونحضر الصنيه المستطيلة ونضع الخليط وندخلها الفرن لحد ماتستوي ونتركها تبرد ثم نضع عليها كوب الخليط اللي سبته للتغليف وتزين بالفارمسيل
بالهنا والشفا .
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق