الخميس، 8 مارس 2018

الجمبرى بالخضار مقدمة من الشيف المبدعة نجوى ابراهيم _موقع واذاعة اخبار العرب

من مطبخ نجوي إبراهيم طريقة عمل الجمبري بالخضار
مده التحضير 15مدة الطهي 10 دقيقه
المقادير
حباية طماطم مقطعه
كرفس وشبت فلفل ألوان 5 فصوص توم كله مقطع صغير
نصف ك جمبري مقشر معلقة زبده
ملح فلفل اسود
الطريقه
نسيح الزبده وننزل بالجمبري حتي يتغير لونه وننزل بالتوم المطحون وأول ما تظهر ريحته مع اللون ننزل  بالطماطم والملح والفلفل  مقطعه تقلبتين وتنزل بالكرفس والشبت والفلفل الألوان  والتوم المطحون مع التقليب وعليهم ربع كوباية مايه لمده 7 دقايق ونغرفه والبهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق