الأحد، 11 مارس 2018

البشامل مقدم من الشيف المبدعه نجوى ابراهيم

البشامل
مقدم من نجوي إبراهيم
مده التحضير 20 دقيقه
مده الطهي 30 دقيقه
المقادير
كيس مكرونه 400 جرام
عصاج للحشو
نصف ك لبن
4ملاعق دقيق
4ملاعق زبده أو سمنه
ملح فلفل اسود رشه جوزة التيب
الطريقه
نسيح الزبده في حله وننزل بالدقيق ونحمرهم حتي يغمق اللون علي نار هاديه ونحط فص مستكه وننزل باللبن ونقلب بسرعه جدا علشان ميكلكعش ويكتل مننا حتي تعطيني قوام سميك
نسلق المكرونه في لتر مايه تصفي ونرش عليها رشة فلفل اسود وجوزة التيب ومعلقة زبده ومعلقه غرفة كبيره باشاميل والعصاج ونقلب في بعضه وندهن الصينيه من الباشاميل وننزل بالخليط كله ونرش باقي الباشاميل علي الوش وندخلها الفرن علي حراره عاليه لمده نصف ساعة أو حتي يحمر الوش والف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق