الرقاق الطري
مقدم من /اميره عبد الصمد
مده التحضير/نصف ساعه
مده الطهي /ساعه
المقادير/
4كيلودقيق
2كيلو لبن رايب
نصف كيلو سمنه
معلقه كبيره خميره
4معالق سكر +معلقه صغيره ملح
الطريقه
هتضيفي اللبن مع الدقيق وتقلبهم كويس لما الدقيق يشرب اللبن حطي السمنه وقلبي وبعد العجينه ماتشرب السمنه دوبي الخميره والملح والسكر في ربع كوب ماء وانزلي ع العجينه وقلبي لحد ماتشرب كل ااسوايل غطيها وسبيها تخمر لمده ساعه وبعدين قطعيها وارجعي افرديه واخبزيه وبالف هنا وشفا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق