الأحد، 4 مارس 2018

برجر اللحمة مقدمه من الشيف مي مسعد -موقع واذاعة اخبار العرب

برجر اللحمة مقدمه من :مي مسعد المقادير: 1/2كيلولحمة مفرومه كوب فول صويا بيضة بصلة مبشوره ملح فلفل اسود /قرفة خبز برجر /طماطم شرائح /خس/ مايونيز/كاتشب / شرائح جبنة مده الطهي :20 دقيقه الطريقه ؛ نقوم بنقع فول الصويا لمده ربع ساعه ثم نصفيه كويس ونضع عليه اللحمه والبصله المبشوره المصفاه أيضا ثم البيضة والملح والفلفل والقرفه ونخلطهم كويس مع بعض ثم نقوم بتشكيله ونضعه في الفريز لمده ربع ساعه ثم نقوم بوضع الجريل علي النار ونضع فيها ملعقه زيت ثم نضع البرجر ونشويه وبعد ذللك ندخله القرن لمده 10 دقائق ثم نقوم بفتح الكيزر وندهنه بالمايونيز والكاتشب ونضع شريحه خش ثم طماطم ثم البرجر وشريحه الجبنه ونضع عليه الغطا العيش وبالهنا والشفا مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق