الاثنين، 12 مارس 2018

هريسه بالشكولاته الشبس مقدمه من الشيف المبدعه ولاء محمد

هريسه بالشوكليت شيبس
مقدمه من / ولاء محمد
4ونص كوب دقيق سميد
كوب سكر
كوب ونصف لبن
كوب ونصف سمن
شربات تقيل وشوكليت شيبس
نكرمل السكر فى اناء ثم نضع اللبن والسمن ونضربه لحين ما يفك ويبقىىالخليط ناعم ننزل بالسميد ونقلب ندهن صنيه ونيكب الخليط فيها ونضع الشوكليت القابل للفرن
تدخل الفرن ع 180 واول ما تخرج ننزل بالشربات الدافى وبألف هنا 😘😘

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق