بغاشه بالعسل
مقدمه من Batot Ahmed
وقت التحضر 15دقيقه
وقت الطهي 10دقائق
المكونات
1كوب دقيق
بيضه
معلقه سمنه او زبده
رشه فانيليا
رشه ملح
ربع معلقه بيكينج بودر
و ماء للعجن حسب الحاجه
بنحط كله مع بعض و نعجن لحد ما تبقى ملساء متلزقش فى الايد
نغطيها و نسبها ربع ساعه و نطلعها نقسمها ٤ و نسيبها نص ساعه
و بعدين نطلعها ناخد كل قطعه تتفرد لوحدها لحد ما تكون رفيعه جدا
نحط الاربعه فوق بعض مع رشه دقيق بسيطه في الوسط
و نفرد تانى لحد ما تكون رفيعه جدا و نقطعها حسب الذوق
و فى زيت و نبدأ نقلى
و نطلعها ننزلها فى شربات تقيل
#الشيرة
(2 كوب سكر _كوب ماء _ فانيليا و نقط ليمون
و نطلعها و بالف هنا ⚘
فقرة توب شيف بطوط وهبه من قسم مملكتى بموقع وإذاعة أخبار العرب
مدير قسم مملكتى أ / هبه متولى
رئيس التحرير أ / حمدى محمد
مقدمه من Batot Ahmed
وقت التحضر 15دقيقه
وقت الطهي 10دقائق
المكونات
1كوب دقيق
بيضه
معلقه سمنه او زبده
رشه فانيليا
رشه ملح
ربع معلقه بيكينج بودر
و ماء للعجن حسب الحاجه
بنحط كله مع بعض و نعجن لحد ما تبقى ملساء متلزقش فى الايد
نغطيها و نسبها ربع ساعه و نطلعها نقسمها ٤ و نسيبها نص ساعه
و بعدين نطلعها ناخد كل قطعه تتفرد لوحدها لحد ما تكون رفيعه جدا
نحط الاربعه فوق بعض مع رشه دقيق بسيطه في الوسط
و نفرد تانى لحد ما تكون رفيعه جدا و نقطعها حسب الذوق
و فى زيت و نبدأ نقلى
و نطلعها ننزلها فى شربات تقيل
#الشيرة
(2 كوب سكر _كوب ماء _ فانيليا و نقط ليمون
و نطلعها و بالف هنا ⚘
فقرة توب شيف بطوط وهبه من قسم مملكتى بموقع وإذاعة أخبار العرب
مدير قسم مملكتى أ / هبه متولى
رئيس التحرير أ / حمدى محمد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق