الأربعاء، 25 يوليو 2018

الريفيولى للشيف المبدع بلال السيد بدر

كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه : الريفيولى
مقدم من : شيف بلال السيد بدر
مدة التحضير 30دقيقه
مده الطهى 30دقيقه
العجينه
2كوب دقيق
اربع بيضات
معلقة زيت
ربع كوب ميه
معلقة ملح
معلقه صغيره ريجانو زعتر بري او بدون
الحشوه 100جرام لحمه معصجه او جبن
علي فكره ممكن نباتي خضراوات فقط
الطريقه
هنفرد العجينه رقيقه
ونبدا نوضع الحشوف كاننا
بنرص سيجا
وندهن خطوط مربعه بالبيض
ونضع طبقه ثانيه بالعجين
ونقطع بعجله صغيره مشرشره
بس بعد ما نضغط بالاصبع علي
 المربعات
ونسلق الريفيولي ودي عجينة
الباستا المكرونه يعني
اما الصوص بتاعها اما ريد
صوص بالريحان
او صوص البيستو
او وايت صوص
او صوص الريكفورد
معي رشة ريحان فريش
اما العيش دا جارلد بريد بالثوم وسبق شرحته قبل كده
ترنشات عيش ومدهون ذبده بثوم وبقدونس وذرة ملح
وممكن علي الوجه جبنه موتزاريلا وتوضع بالفرن 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق