كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه :بوريك بالجبنه طري وهش ولذيييذ
مقدم من : هاجر فتحى
مده التحضير : 60دقيقه
مده التسويه : 20دقيقه
المكوناات......
نصف كيلو دقيق
جبن بيضه
جبن رومي للحشو
١علبة زبادي
١معلقة سكر
١معلقةصلصه
١معلقةخميره فوريه
١معلقة بيكنج بودر
٢معلقة لبن بودره
ربع كوب زيت
ذرة ملح
كوب الا ربع ماء
او علي حسب ما الدقيق ياخد
"لدهن وجه العجين"
٢معلقة لبن بودر
ذرة نسكافيه
نصمعلقة سكر
٣معالق ماء وتذوب جيدااا
ويمسك
زعتر
حبة البركه
الطريقه.....
نضع كل المكونات الجافه علي بعض
ونقلبها وبعد ذلك نضيف الماء شويه
شويه حتي لماالعجين يلم
ونترمها تخمر نصف ساعه
ونبدء نفردها ونقطعها ونشكلها
وتدخلها الفرن تلت ساعه علي درجه
حراره ٢٠٠ واول ما تحت يحمر تطفي
ونشعل الشوايه ٥دقايق وعلي حسب
اللون اللي تحبيه تشليها
وبالهنا والشفااااااا
اسم الوصفه :بوريك بالجبنه طري وهش ولذيييذ
مقدم من : هاجر فتحى
مده التحضير : 60دقيقه
مده التسويه : 20دقيقه
المكوناات......
نصف كيلو دقيق
جبن بيضه
جبن رومي للحشو
١علبة زبادي
١معلقة سكر
١معلقةصلصه
١معلقةخميره فوريه
١معلقة بيكنج بودر
٢معلقة لبن بودره
ربع كوب زيت
ذرة ملح
كوب الا ربع ماء
او علي حسب ما الدقيق ياخد
"لدهن وجه العجين"
٢معلقة لبن بودر
ذرة نسكافيه
نصمعلقة سكر
٣معالق ماء وتذوب جيدااا
ويمسك
زعتر
حبة البركه
الطريقه.....
نضع كل المكونات الجافه علي بعض
ونقلبها وبعد ذلك نضيف الماء شويه
شويه حتي لماالعجين يلم
ونترمها تخمر نصف ساعه
ونبدء نفردها ونقطعها ونشكلها
وتدخلها الفرن تلت ساعه علي درجه
حراره ٢٠٠ واول ما تحت يحمر تطفي
ونشعل الشوايه ٥دقايق وعلي حسب
اللون اللي تحبيه تشليها
وبالهنا والشفااااااا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق