كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه :الجاتو شاتو
مقدم من :هاجر فتحى
مده التحضير : 30 دقيقه
مده التسويه :20دقيقه
المكونات
كوب حليب
كوب سكر
كوب زيت
كوب دقيق
نصف كوب كاكاو خام
باكو بيكنج بودر
٢باكو فانليا
٢بيضه
ذرة ملح
باكو كريم شانتيه
ربع كوب ماء مثلج للتزين
الطريقه
نضرب الحليب مع السكر مع الزيت
مع الكاكاو ثم تنقص كوب ونضعه
في الثلاجه وبعد ذلك باقي الخليط
نضع عليه البيض والفانيليا. ونصبه
في طبق وعليه الدقيق ونكون مبطنين
صنيه بدقيقه ونتركه علي درجة حراره
متوسطه ولما تطلع وتهدي وتبرد ونقسمها
نصفين واستخدمت كريم شانتيه للتذويق وقطعتها زي الجاتوه مستطيل وعملت
خليط تسقي بيه الكيكه من الوسط حليب
علي نسكويك بيبقي حلو وبيطري
الكيكه. ونضع الخليط اللي كنا
شيلينه في التراجع تدعمه علي
الوش زي الجانش بيبقي روعه
وبالهنا والشفا
اسم الوصفه :الجاتو شاتو
مقدم من :هاجر فتحى
مده التحضير : 30 دقيقه
مده التسويه :20دقيقه
المكونات
كوب حليب
كوب سكر
كوب زيت
كوب دقيق
نصف كوب كاكاو خام
باكو بيكنج بودر
٢باكو فانليا
٢بيضه
ذرة ملح
باكو كريم شانتيه
ربع كوب ماء مثلج للتزين
الطريقه
نضرب الحليب مع السكر مع الزيت
مع الكاكاو ثم تنقص كوب ونضعه
في الثلاجه وبعد ذلك باقي الخليط
نضع عليه البيض والفانيليا. ونصبه
في طبق وعليه الدقيق ونكون مبطنين
صنيه بدقيقه ونتركه علي درجة حراره
متوسطه ولما تطلع وتهدي وتبرد ونقسمها
نصفين واستخدمت كريم شانتيه للتذويق وقطعتها زي الجاتوه مستطيل وعملت
خليط تسقي بيه الكيكه من الوسط حليب
علي نسكويك بيبقي حلو وبيطري
الكيكه. ونضع الخليط اللي كنا
شيلينه في التراجع تدعمه علي
الوش زي الجانش بيبقي روعه
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق