الثلاثاء، 7 أغسطس 2018

طريقه عمل دجاج كاتشوره

{{طريقة عمل دجاج كاتشاتوره }}
مقدم من الشيف المميزه نجلا الصاوي
المكونات..
10 اوراك دجاج
200جرام زبده
1 بصله كبيره مفرومه
6 فص ثوم مفروم
معلقه زعتر
 30جرام توابل فراخ من كنور
2 معلقه صلصة ويفضل كنور
2 فلفل رومي
ملح وفلفل حسب الرغبه
كوب مرقة دجاج كنور بيون طبعاً
100 جرام مشروم
200 جرم زيتون مخلي شرائح

                {{طريقة التحضير } }

يغسل الدجاج جيدا ويتبل بتوابل الفراخ ويحمر في وعاء بقليل من الزيت ويترك جانبا...
ثم نضيف البصل والثوم في نفس الوعاء ونقلب ونضيف الزعتر والمشروم ونقلب ونضيف الفلفل والزيتون والصلصه والبيون ويضاف اليه الدجاج ويقلب ويقلب علي النار حتي يغلي  ثم يترك علي نار هادئه قبل أن تنضج بدقائق ممكن نضع عليها ريحان وبيبقي جميل جدا.. ثم يترك لمده دقيقتين ويقدم ساخن مع الارز البسمتي والفرايز....

                   😍 😍 وبالهنا والشفا 😍 😍كتبت نجلا الصاوي 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق