مساء الورد.
وصفتنا هي البيتزا باللحمه المفرومه
ش. مني ايوب
وقت التحضير 60 دقيقة
وقت الطهي 15 دقيقه
المكونات.
كوب حليب ونصف
كوب زبادي
بيضه
ربع كوب زيت
معلقة ملح
معلقة خل
معلقة بيكنج بودر كبيره
معلقتين خميره
معلقة سكر
دقيق.
لحم معصج
زيتون شرائح
طماطم وفلفل الوان
صلصة بيتزا.
جبنه متزاريلا.
الطريقه.
هانضيف السكر علي الخميرة مع ماء دافئ ونتركها تخمر.
نضع الحليب الدافئ مع البيض والزبادي والزيت والملح
والخل والبيكنج بودر ونخلط جيدا ثم نضيف الخميره والدقيق حتى تحصل على عجيبة متماسكة. نتركها تخمر.
تجهز صلصة البيتزا ثوم و طماطم ومعلقة زعتر.
نعصج اللحمة المفرومه. ونقطع زيتون وطماط وفلفل ألوان.
هانفرد العجينة ونعمل كور صغيرة ونحشيها جبنه ونرصها علي أحرف العجينة.
هاندهن العحينه بالصلصه ونضع اللحمه والخضار والجبنه
ونتركها تتخمر نصف ساعه. ثم تدخلها الفرن وبالف هنا
كتبت /نجلا الصاوي
وصفتنا هي البيتزا باللحمه المفرومه
ش. مني ايوب
وقت التحضير 60 دقيقة
وقت الطهي 15 دقيقه
المكونات.
كوب حليب ونصف
كوب زبادي
بيضه
ربع كوب زيت
معلقة ملح
معلقة خل
معلقة بيكنج بودر كبيره
معلقتين خميره
معلقة سكر
دقيق.
لحم معصج
زيتون شرائح
طماطم وفلفل الوان
صلصة بيتزا.
جبنه متزاريلا.
الطريقه.
هانضيف السكر علي الخميرة مع ماء دافئ ونتركها تخمر.
نضع الحليب الدافئ مع البيض والزبادي والزيت والملح
والخل والبيكنج بودر ونخلط جيدا ثم نضيف الخميره والدقيق حتى تحصل على عجيبة متماسكة. نتركها تخمر.
تجهز صلصة البيتزا ثوم و طماطم ومعلقة زعتر.
نعصج اللحمة المفرومه. ونقطع زيتون وطماط وفلفل ألوان.
هانفرد العجينة ونعمل كور صغيرة ونحشيها جبنه ونرصها علي أحرف العجينة.
هاندهن العحينه بالصلصه ونضع اللحمه والخضار والجبنه
ونتركها تتخمر نصف ساعه. ثم تدخلها الفرن وبالف هنا
كتبت /نجلا الصاوي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق