مقدم من/كريمة علي
مدة التحضير /10 دقايق
مده الطهي/ 30 دقيقة
يلا تعالوا نقول طريقة الانشون بدون لحمة او فراخ
المقادير .
4بيضات
٤ قطع جبنه مثلثات
2 فص توم كبير مفروم
1 قطع مرقة دجاج او مرقة فورية
1ملعقة فلفل اسود مطحون
1معلقة صغيرةحبهان مطحون
1 معلقة بصل بودرة
1 معلقة باربكيو
شرايح زيتون ( اختياري )
نص كوب زيت
نص كوب نشا او دقيق اختياري
رشة دم الغزال
الطريقة
يضرب جميع المقادير فى الخلاط ثم توضع رشة من دم الغزال ويضرب ونص ملعقة فلفل اسود حص وشرايح الزيتون ويضرب ضربه خفيفة وناخذ اكواب مدهونه بالزيت ونوضع حله بيها ورق لاوري و حبهان ونغطي وجها بلاستيك وعليها ورق المونيوم ونتركها نص ساعه ثم نتركها تبرد ونضعها في الثلاجه ونقطعها والف هنا .
وطريقه تاني للتسويه .
ويعباء فى اكياس مخصوص لانشون تربط من الطرف ويخرج الهوى كويس ثم يربط بالنحيه الاخري ويوضع فى كيس اخر ويربط من الجهتان كويس ويوضع فى اناء بيه ماء مغلى لمدة ساعة ويقلب على جميع الجهات للتمام السوى ويخرج يوضع بالثلاجة لمدة ٤/٥ ساعات ويقطع ويقدم .
ملحوظه .
💣💣💣ممكن الاحتفاظ بيه في الفريرز وعند الاستخدام نخرجه قبلها ساعتين .😉
وبألف هنااااا
مدة التحضير /10 دقايق
مده الطهي/ 30 دقيقة
يلا تعالوا نقول طريقة الانشون بدون لحمة او فراخ
المقادير .
4بيضات
٤ قطع جبنه مثلثات
2 فص توم كبير مفروم
1 قطع مرقة دجاج او مرقة فورية
1ملعقة فلفل اسود مطحون
1معلقة صغيرةحبهان مطحون
1 معلقة بصل بودرة
1 معلقة باربكيو
شرايح زيتون ( اختياري )
نص كوب زيت
نص كوب نشا او دقيق اختياري
رشة دم الغزال
الطريقة
يضرب جميع المقادير فى الخلاط ثم توضع رشة من دم الغزال ويضرب ونص ملعقة فلفل اسود حص وشرايح الزيتون ويضرب ضربه خفيفة وناخذ اكواب مدهونه بالزيت ونوضع حله بيها ورق لاوري و حبهان ونغطي وجها بلاستيك وعليها ورق المونيوم ونتركها نص ساعه ثم نتركها تبرد ونضعها في الثلاجه ونقطعها والف هنا .
وطريقه تاني للتسويه .
ويعباء فى اكياس مخصوص لانشون تربط من الطرف ويخرج الهوى كويس ثم يربط بالنحيه الاخري ويوضع فى كيس اخر ويربط من الجهتان كويس ويوضع فى اناء بيه ماء مغلى لمدة ساعة ويقلب على جميع الجهات للتمام السوى ويخرج يوضع بالثلاجة لمدة ٤/٥ ساعات ويقطع ويقدم .
ملحوظه .
💣💣💣ممكن الاحتفاظ بيه في الفريرز وعند الاستخدام نخرجه قبلها ساعتين .😉
وبألف هنااااا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق