كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:مهلبيه فرن بالسحلب
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير. 30دقيقه
المكونات
4 كوب حليب بلدي
4 ملعقه كبيره سحلب
فانيليا
4 ملعقه كبيره سكر
لوجه الطواجن
قشطه بلدي
الطريقه
ندوب المكونات كلها علي البارد
بالمضرب اليدوي جيدا ثم نضعها
علي النار ونستمر في الحركه حتي
يتقل القوام ثم نوزع الكميه علي
الطواجن ونضيف علي الوجه
قشطه بسيط
وندخله الفرن تحت الشوايه حتي يحمر الوجه ونخرجه ثم نتركه يبرد ونضع الطواجن في التلاجه وتقدم بالهنا
اسم الوصفه:مهلبيه فرن بالسحلب
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير. 30دقيقه
المكونات
4 كوب حليب بلدي
4 ملعقه كبيره سحلب
فانيليا
4 ملعقه كبيره سكر
لوجه الطواجن
قشطه بلدي
الطريقه
ندوب المكونات كلها علي البارد
بالمضرب اليدوي جيدا ثم نضعها
علي النار ونستمر في الحركه حتي
يتقل القوام ثم نوزع الكميه علي
الطواجن ونضيف علي الوجه
قشطه بسيط
وندخله الفرن تحت الشوايه حتي يحمر الوجه ونخرجه ثم نتركه يبرد ونضع الطواجن في التلاجه وتقدم بالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق