كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:القرص بالسكر
مقدمة من الشيف: ناهد ياسين
مده التحضير : 30دقيقه
مده الخبز : 25دقيقه
المقادير
كيلو دقيق
٥ ملاعق سكر
١ ملعقه كبيره خميره
ملعقه بيكنج بودر
كوب ماء دافي للعجن
نصف كوب زيت
التحضير :
اخلطي المقادير مع بعض واعجني عشر
دقائق اتركيها تخمر نصف ساعه كوريها
واتركيها ترتاح عشر دقائق افردي وضعي
سكر وممكن تضيفي قرفه لو حبيتي
أقفليها وافرديها شويه وضعيها في صينيه
الفرن المدهونه زيت خفيف . ضعيها في
الصينيه وسبيها ترتاح عشر دقائق تكوني
سخنتي الفرن على ١٨٠
إدهني الوجه بيض او ماء ورشيه سمسم
وسكر لو حبيتي ودخليها الفرن ٢٥ دقيقه
وبالهنا
اسم الوصفه:القرص بالسكر
مقدمة من الشيف: ناهد ياسين
مده التحضير : 30دقيقه
مده الخبز : 25دقيقه
المقادير
كيلو دقيق
٥ ملاعق سكر
١ ملعقه كبيره خميره
ملعقه بيكنج بودر
كوب ماء دافي للعجن
نصف كوب زيت
التحضير :
اخلطي المقادير مع بعض واعجني عشر
دقائق اتركيها تخمر نصف ساعه كوريها
واتركيها ترتاح عشر دقائق افردي وضعي
سكر وممكن تضيفي قرفه لو حبيتي
أقفليها وافرديها شويه وضعيها في صينيه
الفرن المدهونه زيت خفيف . ضعيها في
الصينيه وسبيها ترتاح عشر دقائق تكوني
سخنتي الفرن على ١٨٠
إدهني الوجه بيض او ماء ورشيه سمسم
وسكر لو حبيتي ودخليها الفرن ٢٥ دقيقه
وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق