كتبت/عايده السحراوي
اسم الوصفة : الكوارع المسلوقة
مقدمة من : أمنية مرجان
مده التحضير: 30 دقيقه
مده الطهي: 60 دقيقه
المقادير :
كوارع
بصل
ورق لورا
حبهان
فلفل اسود صحيح
بسيط جداا عشان
ميخليش الشوربة
لونها غامق ولو
مفيش مش ضروري
للتنضيف
خل
دقيق
الطريقه
اول حاجة هنحضر الكوارع بيضه ومتنضف
ه وخلي الجزار يقطعهالك برضه ثم هنغسلها
بخل ودقيق جيد جدااا ولو فيها شعر هنشيله
هنغسلها بدقيق والخل بايدينا جيدا ونضعها تحت
مياه الحنفيه وهي شغالة نشطفها بايدينا جيدا
عشان الزفاره وبعد ذلك نضعها في مصفاه نصفيها
ونضع اناء علي النار فيها مقدار كافي من المياه تغلي
ثم نضع فيها ورق لورا وحبهان وفلفل اسود حبوب
بسيط جدا عشان الشوربة متبقاش غامقة متكتريش
وبصل ونضغ الكوارع ونغطي عليها وكل ما المياه
تنقص هنزود مياه بس مياه سخنه اوعي تضعي مياه
ساقعه أو ملح الملح ده هنضعه لم تنضج في النهاية
لانها بتاخد سوي كتير ولم تنضج ضعي الملح وقلبيها
وعند التقديم هطلعي الكوارع وتصفي الشوربه
واعملي جنبها فته وصحة وهنا على قلوبكم
اسم الوصفة : الكوارع المسلوقة
مقدمة من : أمنية مرجان
مده التحضير: 30 دقيقه
مده الطهي: 60 دقيقه
المقادير :
كوارع
بصل
ورق لورا
حبهان
فلفل اسود صحيح
بسيط جداا عشان
ميخليش الشوربة
لونها غامق ولو
مفيش مش ضروري
للتنضيف
خل
دقيق
الطريقه
اول حاجة هنحضر الكوارع بيضه ومتنضف
ه وخلي الجزار يقطعهالك برضه ثم هنغسلها
بخل ودقيق جيد جدااا ولو فيها شعر هنشيله
هنغسلها بدقيق والخل بايدينا جيدا ونضعها تحت
مياه الحنفيه وهي شغالة نشطفها بايدينا جيدا
عشان الزفاره وبعد ذلك نضعها في مصفاه نصفيها
ونضع اناء علي النار فيها مقدار كافي من المياه تغلي
ثم نضع فيها ورق لورا وحبهان وفلفل اسود حبوب
بسيط جدا عشان الشوربة متبقاش غامقة متكتريش
وبصل ونضغ الكوارع ونغطي عليها وكل ما المياه
تنقص هنزود مياه بس مياه سخنه اوعي تضعي مياه
ساقعه أو ملح الملح ده هنضعه لم تنضج في النهاية
لانها بتاخد سوي كتير ولم تنضج ضعي الملح وقلبيها
وعند التقديم هطلعي الكوارع وتصفي الشوربه
واعملي جنبها فته وصحة وهنا على قلوبكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق