كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه: تشيكن ناجتس
مقدم من : مروه طه
المكونات ..
نصف كيلو صدور دجاج فيليه
معلقه نشا كبيره
معلقه دقيق بقسماط كبيره
نصف معلقه صغيره ثوم بودر
نصف معلقه صغيره بصل بودر
نصف معلقه صغيره بابريكا
( نصف ) مكعب مرق دجاج
اوعوا تزودوا المرق على كل كيلو
دجاج مكعب كامل انا هنا عامله نصف
كيلو دجاج وملح وفلفل اسود وعصير
نصف ليمونه كبيرة ونصف معلقه صغيرة سكر ..
الطريقه ..
فى الكبه بنفرم كل المكونات مع بعض حتي
يصبح قوام الدجاج مثل العجينه اغطيها
وادخلها الثلاجه ربع ساعه تتماسك وممكن
تعدوا الخطوة دى عادى ..
نبدا نشكل الدجاج المفروم بأى شكل تحبوه
ولو لقيتوها بتلزق فى الايد ادهنوا ايديكم
زيت خفيف ودخلوها الثلاجه على صينيه
مفرودين مش فوق بعض ومتغطين بأى
كيس نضيف ..
نبدا مرحله القلى على نار هاديه بيضه
وعليها ملح خفيف وفلفل اسود نضربهم
سوا وننزل قطع الدجاج فيهم ومنهم على
دقيق البقسماط او كورن فليكس مطحون
او دقيق ذره انا هنا مستعمله دقيق بقسماط
بالنسبالى طعمه احلى كتير والف هناااا
وإنجوووووى 😋
#Moodk_fe_Foodk_مع_مارو
اسم الوصفه: تشيكن ناجتس
مقدم من : مروه طه
المكونات ..
نصف كيلو صدور دجاج فيليه
معلقه نشا كبيره
معلقه دقيق بقسماط كبيره
نصف معلقه صغيره ثوم بودر
نصف معلقه صغيره بصل بودر
نصف معلقه صغيره بابريكا
( نصف ) مكعب مرق دجاج
اوعوا تزودوا المرق على كل كيلو
دجاج مكعب كامل انا هنا عامله نصف
كيلو دجاج وملح وفلفل اسود وعصير
نصف ليمونه كبيرة ونصف معلقه صغيرة سكر ..
الطريقه ..
فى الكبه بنفرم كل المكونات مع بعض حتي
يصبح قوام الدجاج مثل العجينه اغطيها
وادخلها الثلاجه ربع ساعه تتماسك وممكن
تعدوا الخطوة دى عادى ..
نبدا نشكل الدجاج المفروم بأى شكل تحبوه
ولو لقيتوها بتلزق فى الايد ادهنوا ايديكم
زيت خفيف ودخلوها الثلاجه على صينيه
مفرودين مش فوق بعض ومتغطين بأى
كيس نضيف ..
نبدا مرحله القلى على نار هاديه بيضه
وعليها ملح خفيف وفلفل اسود نضربهم
سوا وننزل قطع الدجاج فيهم ومنهم على
دقيق البقسماط او كورن فليكس مطحون
او دقيق ذره انا هنا مستعمله دقيق بقسماط
بالنسبالى طعمه احلى كتير والف هناااا
وإنجوووووى 😋
#Moodk_fe_Foodk_مع_مارو
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق