الأربعاء، 12 يونيو 2019

كفتة الارز مقدمه من شيف امينه رياض مطبخ أخبار العرب كتبت Batot Ahmed

الشيف امينه رياض تعالو النهارده نشوف كفته الارز نعملها ازاي المقادير كيلو لحمه جملي مفرومه كيلو الاربع ارز مصري مغسول ومنقوع ومتصفي بصله كبيره كزبره خضرا/بقدونس/شبت خمس فصوص توم ملح/فلفل/كمون/كزبره ناشفه مطحونه الطريقه في الكبه نطحن الارز ناعم نضيف المكونات الباقيه علي الارز ونفرمهم ناعم ونتركها في التلاجه حوالي 3ساعات نشكلها اصابع او كورات وبالف هنا عند الاستعمال نقليها وتوضع في تسبيكه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق