بودنيج الشيكولاته
مقدم من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير 20 دقيقه
المكونات
كيلو حليب
نصف كوب كاكاو خام
نصف كوب شيكولاته خام مبشوره
ملعقه زبده
نصف كوب نشا
فانيليا
الطريقه
نخلط الحليب بالنشا والسكر والكاكاو ونضرب جيدا بالمضرب السلك ثم نضعه علي النار ونضرب ضرب سريع حتي يتقل القوام نضيف الشيكولاته الخام والزبده ثم نوزعه في اطباق
اوكاسات علي حسب الرغبه ونتركه يبرد ثم
نزينه بفاكهه او كمبوت علي حسب الرغبه ويدخل التلاجه ويقدم بالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق