الاثنين، 10 يونيو 2019

بودينج الشيكولاته مقدم من الشيف المبدعه جيجي فاروق أخبار العرب كتبت Batot Ahmed

بودنيج الشيكولاته مقدم من الشيف جيجي فاروق وقت التحضير 20 دقيقه المكونات كيلو حليب نصف كوب كاكاو خام نصف كوب شيكولاته خام مبشوره ملعقه زبده نصف كوب نشا فانيليا الطريقه نخلط الحليب بالنشا والسكر والكاكاو ونضرب جيدا بالمضرب السلك ثم نضعه علي النار ونضرب ضرب سريع حتي يتقل القوام نضيف الشيكولاته الخام والزبده ثم نوزعه في اطباق اوكاسات علي حسب الرغبه ونتركه يبرد ثم نزينه بفاكهه او كمبوت علي حسب الرغبه ويدخل التلاجه ويقدم بالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق