الأربعاء، 28 أغسطس 2019

كفتة بالبطاطس، مقدمة. من الشيف نوشا شحاتة

كتبت غادة المصري،
🍽نفرم بصل وبقدونس وفلفل وثوم ناعم كتير ونضيفها علي اللحمة
 مع ملح وفلفل اسود ومعلقة صلصة طماطم ونشكلها دوائر ونقطع بطاطس
وفلفل رومي وطماطم وبصل ونرتبها بالصينية بالشكل المرغوب

نذوب نص كوب ماء ساخن مع حبة مرق ماجي وملح وفلفل اسود 
ونحطها علي الصينية ونغطيها بالقصدير لمدة ساعة بالفرن علي حرارة متوسطة
وبعد ساعة نحمر وجهها وتقدم مع الارز الابيض والف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق