الأربعاء، 21 أغسطس 2019

تارت الكنافة مقدم من الشيف الخواجة ناجي،

كتبت غادة المصري،
طريقت التحضير 5 دقائق
مده الطهي 35 دقيقه
الطريقة
 هنجيب ربع كيلو كنافه متقطعه مع معلقه سكر بدره وقلبهم في بعض واجيب فورم التارت وادهنها سمنه مرمله على خفيف وابصم فيها الكنافه أمله 3 تربع الفورمه واكبسها كبسه خفيفه واسمنها من على الوش ب سمنه سيحه وادخلها على درجه حراره 200 تاخد لون ذهبي وتطلع لو فيها سمنه اصفيها واعسلها وهيا سخنه والسيرب بارد طريقت عمل السيرب 2 ماء على النار وتضيف فيها 2 ونص كوب من السكر وقلبهم ولما يغلي احط معلقه ونص كبيره عسل كلوكوز وقلبهم واحط ترف المعلقه الصغيره ملح ليمون واسيبو يغلي لمده 10 دقائق ملحوظه العسل أو الكنافه حاجه واحده اللي تكون سخنه تحياتي الخواجه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق