الجمعة، 30 أغسطس 2019

محشي و فراخ محمر مقدم من الشيف صفاء بدير

كتبت غادة المصري ،

الطريقه كرنبيه وسط
احمر 2بصله وسط معهم قرن فلفل حامي في زيت وسمنه وبعدين انزل بالطماطم واظبط ملح وفلفل وشطه وكسبرة ناشفه وبعدين اضيف 4كوب رز مغسول ومرقة دجاج انزل واسبيك الطماطم واقطع بقدونس وكسبرة وشبت علي الرز وبعدين اكون مقطعه الكرنبه بعد ماسلقتها وابداء احشي الورق وارتبه في الحله وانزل عليه بكوبين شوربه اوالحد ماغطي الكرنب مع معلقتان صلصة واتركه يستوي علي نار هاديه
الفراخ تكون مسلوقه عادي ومتحمر في زيت غزير

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق