الخميس، 29 أغسطس 2019

الكيكة الاسفنجية مقدمة من الخواجة ناجي،

كتبت غادة المصري ،
جيب العجان أو المضرب واحط في عشر بيضات مع معلقه كبيره محسن كيك مع 3 ورقه فانليا مع كوب لبن حليب بارد أو مياه مع كوب دقيق مع كوب سكر اضرب ده كلو في المضرب لحد متفور وتبقا هاشه وخفيفه وبيضه انزل ب 2 كوب دقيق تاني مع نص ورقه بكينج بودر وقلبهم تقلبتين واصب في صينيه كبيره أو 2 وسط وادهنهم سمنه على خفيف واسوي في الفرن على درجه حراره 180 أو 200 بعض عشر دقائق افتح الفرن وابوص عليه اغرز في سكينه لو طلعه نظيفه يبقا استوت أو احط ايدي عليه لو صوبعي علمت يبقا لسه نيه بعض ما تبرد افتح طبقات واحشي كريمه وافنش على حسب الرغبه طريقت عمل الكريم شانتي 2 كوب ماء مثلج جدا مع معلقه كبيره من السكر بدوره أو خشن ادوب السكر في الماء بعض كيدا انزل ب 150 جرام بدرت الكريمه لو تقيله شويه نحط ثنت ماء تحياتي الخواجة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق