كتبت غادة المصري،
المقادير
لحمة مكعبات
بطاطس مكعبات
كوسة حلقات
فاصوليا خضراء
بصل مفروم
عصير طماطم
سمنة
فلفل رومي
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
بهارات
خطوات التحضير
ضعي في حلة على النار السمنة والبصل وقلبيهم ثم ضيفي قليل من الملح والفلفل الاسودضعي عليهم اللحمة وقلبيها واتركيها على النار لتنضج ضيفي عصير الطماطم وغطيها واتركيها تغلي قليلا ثم ضيفي قليل من البهارات شوحي الثوم في القليل من السمنة وضيفي الملح والفلفل الاسود قطعي الفلفل الرومي وضيفيه في الطاسة وقلبيه ضيفي البطاطس ثم ضيفي الكوسة والفاصوليا وقلبيهم للتشويح وغطيهم بورقة فويل واتركيهم قليلاضعي الخضار في طاجن وضيفي عليهم اللحمة بالصلصة وادخليهم في الفرن ثم قدميهم وبالف هنا
المقادير
لحمة مكعبات
بطاطس مكعبات
كوسة حلقات
فاصوليا خضراء
بصل مفروم
عصير طماطم
سمنة
فلفل رومي
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
بهارات
خطوات التحضير
ضعي في حلة على النار السمنة والبصل وقلبيهم ثم ضيفي قليل من الملح والفلفل الاسودضعي عليهم اللحمة وقلبيها واتركيها على النار لتنضج ضيفي عصير الطماطم وغطيها واتركيها تغلي قليلا ثم ضيفي قليل من البهارات شوحي الثوم في القليل من السمنة وضيفي الملح والفلفل الاسود قطعي الفلفل الرومي وضيفيه في الطاسة وقلبيه ضيفي البطاطس ثم ضيفي الكوسة والفاصوليا وقلبيهم للتشويح وغطيهم بورقة فويل واتركيهم قليلاضعي الخضار في طاجن وضيفي عليهم اللحمة بالصلصة وادخليهم في الفرن ثم قدميهم وبالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق