الاثنين، 2 سبتمبر 2019

كيك الشوفان وبذور الشيا مقدم من الشيف أم. ميدو

كتبت غادة المصري،


المكونات

كوب ونص دقيق شوفان
كوب ونص دقيق عادي
معلقة بذور الشيا
معلقه جنين قمح
2كوب سكر اسمر
كوب زيت ذره
باكو بيكينج بودر
تلاته ظرف فانيليا
4بيض
كوب ماء
نص زجاجة ريحه البرتقال

الطريقه

في الخلاط السكر والبيض والفانيليا وريحه البرتقال والميه والذيت في نهايه الخفق
وننزل بيهم ع الدقيق و البذور مع التقليب بخفه ويصب في صنيه مدونه سمنه ورشه دقيق وتدخل فرن ١٨٠لمده ٤٥دقيقه وبالف هنا
#ام ميدو

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق