الاثنين، 16 سبتمبر 2019

فراخ. مشوية مقدمة من الشيف ياسر المصري

كتبت غادة المصري
التتبيلة
 نحضر الخلاط ونضع فيه بصله كبيره مع خمس فصوص ثوم رشه زعتر رشه فلفل اسمر رشه بهارات رشه قرفه رشه ملح معلقه مسترده وعصير لمونتين و عود روز ماري فريشوطمطمايه ونضرب كل المكونات في الخلاط ونتبل الفراخ ونتركها علي الاقل ٤ سعات ثم نشويها وفي نفس التتبيلة نايل بصل وفلفل الوان وطماطم ونشويهم مع الفراخ والف هنا وشفا تحياتي شيف ياسر المصري

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق