الأربعاء، 18 سبتمبر 2019

كبسة باللحم مقدمة من الشيف ياسر المصري

كتبت غادة المصري
 نحضر اناء ونضع فيه قطعه زبده مع زيت ونضع التوابل بتعتنا علي حسب الكميه التوابل قرنفل وقرفه خشب وليمون اسود وحبهان وكركم وقرن فلفل احمر حامي ونقلب نشم الريحه بتاعه التوابل ننزل ببصله مبشوره ونقلب لمده دقيقتين ثم ننزل بالحمه بتعتنا ونضيف كمون وفلفل اسمر وجنزبيل بودر أو فريش ونقلب لمده عشر دقائق ثم ننزل بطماطم مبشوره بشر ثلاث طمطمات ونضيف الماء بتعنا ونسبهم علي النار نصف ساعه ثم نضع جزر مبشور ونضع الارز بتعنا ونكون محمرين بصله تقليه علشان نضعها من علي الوش مع رشه كسبره خضره ونرفع الارز بعد السوا ونضعه في الطبق ويجمل بالبصل المحمر والكسبره الخضره والف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق