الاثنين، 2 سبتمبر 2019

كشري اسكندراني مع كفتة و بيض مدحرج مقدم من الشيف كريمة علي،

كتبت غادة المصري،
المقادير
كوب عدس اصفر
 2 كوب رز
زيت او سمنة
رشه كمون
رشه شطة
ملح
2كوب ماء مغلي
الطريقة
غسلت العدس كويس والرز وجبت حلة وحطيت معلقتين زيت ومعلقة سمنة ونزلت بالرز قلبته كويس وبعدين نزلت بالماء لحد متشرب
ثم العدس ورشه الكمون والشطة بعد ماتشرب شويه نزلت بيهم وقلبتهم وسيبتهم علي النار لما يستوي علي راحته وبالف هناااا. 😋😋👌👌😘😘😘
وبصله شرايح حمرتها وبيض مسلوق وفي البقسماط نزلتها وحركتها وقعتها علي وشها وطبعا المياه انتوا شاطرين فيها أي طريقه ليها تحبوها 😉🌹

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق