الاثنين، 2 سبتمبر 2019

بسبوسة مقدمة. من الشيف أم ميدو

كتبت غادة المصري،

المقادير
نص كيلو سميد
معلقتين جوز هند
كوب الا ربع سكر
كوب الا ربع ميه
نص كوب عسل جلوكوز
كوب الاربع سمنه

الطريقه

هنغلي الميه وننزل بيها ع العسل الجلوكوز والسمنه ونقلب لحد ما يدوب ننزل بيهم علي باقي المكونات ونقلب بشوكه ونفردها في صينيه مقاس 30مدهونه طحينه في فرن حراره 180حتي تحمر الاطراف نشغل الشوايه حتى ياخذ الوجه اللون الدهبي نخرجها ونسقيها شربات سخن خفيف
الشربات
 (2كوب ميه +2كوب سكر)

ام ميدو

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق