كتبت غادة المصري
المقادير:
لفه جلاش
ربع كيلو كنافه
سكر
ماء
عصير ليمون
زببب جوز هند سوداني سمن
الطريقة:
لعمل الشربات نرفع حله علي النار بها كوب ونص سكر وكوب ونص ماء ونتركهم علي النار 5 دقائق ثم نضيف عصير نصف ليمونه ويترك 5 دقائق اخري علي النار ثم يرفع من علي النار ويترك ليبرد .نقطع الكنافه قطع صغيره وتفرد ورقه الجلاش وتقطع مستطيلات وكل مستطيل نحط فيه شويه كنافه والمكسرات المتاحه جوز هند وزبيب وسوداني ويلف اصابع ويرص بصنيه مدهونه بالسمن ويرش سمن سائح علي الوجه وتدخل الفرن حتي يحمر تماما ويخرج من الفرن وييقي بالشربات البارد وبالهنا والشفا
المقادير:
لفه جلاش
ربع كيلو كنافه
سكر
ماء
عصير ليمون
زببب جوز هند سوداني سمن
الطريقة:
لعمل الشربات نرفع حله علي النار بها كوب ونص سكر وكوب ونص ماء ونتركهم علي النار 5 دقائق ثم نضيف عصير نصف ليمونه ويترك 5 دقائق اخري علي النار ثم يرفع من علي النار ويترك ليبرد .نقطع الكنافه قطع صغيره وتفرد ورقه الجلاش وتقطع مستطيلات وكل مستطيل نحط فيه شويه كنافه والمكسرات المتاحه جوز هند وزبيب وسوداني ويلف اصابع ويرص بصنيه مدهونه بالسمن ويرش سمن سائح علي الوجه وتدخل الفرن حتي يحمر تماما ويخرج من الفرن وييقي بالشربات البارد وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق