كتبت غادة المصري
المقادير :
٢كوب دقيق شوفان
١/٤ كيلو جبنة فيتا او علبة جبنة ربع بس تكون ملح خفيف
٢بيضة +علبة زبادي + ١/٢ كوب لبن + ١/٣ كوب زيت
حزمة بقدونس مغسلولة ومقطغة الأوراق فقط
تصف معلقة صغيرة ملح + ٢ معلقة صغيرة بيكنج بودر + معلقة كبيرة زعتر أخضر او مجفف
الطريقة :
اخلط مل المقادير الجافة مع بعض
الدقيق علية الملح والبيكنج بودر والزعتر والبقدونس ويقلب الخليط مع بعض
اخفق البيض مع اللبن الزبادي مع الزيت وانزل بيهم علي الدقيق ادهن قالب اوصنية بالزيت وانزل بالخيط في الصنية وتدخل الفرن علي درجة حراارة ١٨٠ درجة
لمدة ٣٥ دقيقة ال ان تستوي
ملحزظة ممكن استبدل الدقبق الشوفان بالدقيق العادي واتبع تفس الخطوات وتقدم صحة وعاغية
المقادير :
٢كوب دقيق شوفان
١/٤ كيلو جبنة فيتا او علبة جبنة ربع بس تكون ملح خفيف
٢بيضة +علبة زبادي + ١/٢ كوب لبن + ١/٣ كوب زيت
حزمة بقدونس مغسلولة ومقطغة الأوراق فقط
تصف معلقة صغيرة ملح + ٢ معلقة صغيرة بيكنج بودر + معلقة كبيرة زعتر أخضر او مجفف
الطريقة :
اخلط مل المقادير الجافة مع بعض
الدقيق علية الملح والبيكنج بودر والزعتر والبقدونس ويقلب الخليط مع بعض
اخفق البيض مع اللبن الزبادي مع الزيت وانزل بيهم علي الدقيق ادهن قالب اوصنية بالزيت وانزل بالخيط في الصنية وتدخل الفرن علي درجة حراارة ١٨٠ درجة
لمدة ٣٥ دقيقة ال ان تستوي
ملحزظة ممكن استبدل الدقبق الشوفان بالدقيق العادي واتبع تفس الخطوات وتقدم صحة وعاغية
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق