الأحد، 13 أكتوبر 2019

جلاش بالكاسترد مقدم من الشيف ابو عبدالله

كتبت غادة المصري
 المقادير والطريقه
 نجيب الصينيه بتاعتنا انا عملت في صينيه مقاس٣٠ نجيب عشر ورقات جلاش كل ورقتين مع بعض ونوزع كل ورقتين في جمب الصينين نخلي تلت تربع الورق جوة والربع برة كمافي الصورة الاربع جوانب ب٨ورقات واخر ورقتين نحطهم في النص ونعمل الكاستر نص كيلو لبن ومعلقتين سكر كبار ونقلبهم ونسيب اللبن يغلي ونحضر نص كبايه ماء وندوب فيهامعلقتين كاستر كبار ومعلقه نشا كبيرة واول ما اللبن يغلي ننزل بالكاستر والنشا المدوبين بالماء مع التقليب واول ماتتقل نطفي وننزل بيها على الجلاش ونفرده بمعلقه في الصينيه ونسيبه يهدى شويه ونطبق باقي الورق اللي برة الصينيه ونحط عشر ورقات زي اللي حطناهم من تحت وندخل الحروف لجوة ونديها رشه سمنه دافيه ونقطعها ونخبز على نار متوسطه ونحضر الشربات كبايه ماء وكبايتين سكر على النار نقلبهم لحد ماالسكر يدوب ونسبهم يغلو وبعد الغليان نعصر نص ليمونه ونوطي النار ونسبهم ربع ساعه على نار واطيه وبعدين نطفي واول ما الصينيه تتحمر وتطلع نصفي لو فيها سمنه زياده ونديها الشربات ونسبها شويه تشرب الشربات والف هنا يارب تعجبكم تحياتي للجميع #اخوكم_حسين

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق