الأربعاء، 2 أكتوبر 2019

كنافة بالشيكولاتة مقدمة من مطبخ الجدة تغريد

كتبت غادة المصري
عتدي نصف كيلو كنافة متفرزة اضربها ضربة في الكبة وهية مجمدة او كسرها باليد انزل عليها ٣ملاعق كبيرة زبدة او سمنة انزل عليها نصف كوب سكر بودرة ورشة فانليا تقلب نع بعض توضع في صتية سهلة الفتح اضع الكنافة واسوي الكنافة وبولة اعمل حفرة في النصف وتدخل الفرن علي درجة حرارة متوسطة لحين الاستواء
أحضر صوص الشكولاتة عندي 
٢٠٠ جرام شكولاتة طهي يكون نوع كويس ادوب الشكولاتة في ربع كوب لبن ساخن او ادخلها الميكرويف تسيح انزل عليها ٢معلقة زيت علشان يديني اللمعة اخرج الكنافة انزل بصوص الشكولاتة وتقدم صحة وعافية

تحففغفففة جدا جدا جدا

شعارنا نحن نختلف عن الاخرووووون 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق