الثلاثاء، 1 أكتوبر 2019

كابوريا مقدمة من الشيف اماني فوازي

كتبت غادة المصري ،

مدة التحضير10دقايق
مدة الطهى10دقايق
المقادير
2كيلو كابوريا مغسوله كويس جدا
بصله متوسطه ومتقطعه إلى أربعه
كمون ملح
1كوب ميه
الطريقه
احضر حله واضع فيها الكابوريا ثم الملح والكمون واقطعالبصله عليها
ثم أبدأ اقلب الكابوريا ثم أضعها على النار واضع عليها كوب ميه واغطيهاواتركها على النار لمدة عشر دقائق وبعدها أضعها فى طبق التقديم وبالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق