كتبت غادة المصري ،
المقادير
🌹🌹
نص كيلو جلاش
ربع كليو كنافة محمرة بالشيفات
زبيب مقطع
رشه جوز الهند
رشه قرفة
سوداني مفروم
زبدة سايحة
كوب لبن
معلقة بيكنج بودر
معلقة سكر
الطريقة
🌹🌹
نجيب صنية وندهنها زبدة ونرص الجلاش ورقة ورقة وبينهم ندهن زبدة لحد نص الكمية
ثم نضع السوداني اختياري وزبيب ورشه جوز هند ورشة قرفه.
ونكمل باقي الجلاش بنفس الطريقة وندهن زبدة علي الوش ونقطع الجلاش بالشكل اللي تحبيه
وندخله الفرن علي درجة 200 في النص وبعدين تحت الشواية ياخد لون ولما يطلع نسقيه بشربات بارد وبالف هنا
طريقة الشربات
🍊🍑🍊🍑🍊
نجيب حلة ونضع 2 كوب ماء و 2 كوب سكر ونسيبهم علي النار حتي الغليان ثم نضع نصف ليمونة ونسيبهم يغلو وفي الاخر نضيف رشة فانيليا ونطفي عليه😘😘
المقادير
🌹🌹
نص كيلو جلاش
ربع كليو كنافة محمرة بالشيفات
زبيب مقطع
رشه جوز الهند
رشه قرفة
سوداني مفروم
زبدة سايحة
كوب لبن
معلقة بيكنج بودر
معلقة سكر
الطريقة
🌹🌹
نجيب صنية وندهنها زبدة ونرص الجلاش ورقة ورقة وبينهم ندهن زبدة لحد نص الكمية
ثم نضع السوداني اختياري وزبيب ورشه جوز هند ورشة قرفه.
ونكمل باقي الجلاش بنفس الطريقة وندهن زبدة علي الوش ونقطع الجلاش بالشكل اللي تحبيه
وندخله الفرن علي درجة 200 في النص وبعدين تحت الشواية ياخد لون ولما يطلع نسقيه بشربات بارد وبالف هنا
طريقة الشربات
🍊🍑🍊🍑🍊
نجيب حلة ونضع 2 كوب ماء و 2 كوب سكر ونسيبهم علي النار حتي الغليان ثم نضع نصف ليمونة ونسيبهم يغلو وفي الاخر نضيف رشة فانيليا ونطفي عليه😘😘
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق